• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü'ne bağlı Nar Harekatı dönemin ilk etkinliğini Marmara Forum'da

01.10.2018

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Beykoz Galip Öztürk Çocuk Evleri Sitesi ve Anadolu Çocuk Destek Merkezi’nde kalan devlet koruması altındaki çocuklar ile Haliç Üniversitesi Gönüllük Kulübü üyelerini buluşturan proje dün Marmara Forum’daydı. Üniversite öğrencilerimiz çocuklarımızla  “Mutlu Bir Gün Projesi” kapsamında Marmara Forum Çocuk Kulübü'nün düzenlediği “Motorlu Robotik ve Kodlama Atölyesi”nde bir araya geldi. 5.0 Endüstri, toplum odaklı insansız teknoloji devrimi medeniyetinin eşiğinden girdiğimiz şu zamanlarda, çocuklarımız güne faydalı bir etkinlikle başladı. Bu atölyede alanında uzman eğitmenler en yeni öğretici setlerle çocuklarımızın bilime merak duymalarına ve konu hakkında sorular sorup araştırmalarına vesile oldular.

Atölye sırasında çekilmiş fotoğraflarının basıldığı katılım belgelerini alan çocuklarımız gönüllü abla ve abileri ile keyifli bir öğle yemeğine geçtiler. Yemek sırasında balonlar dağıtılan çocuklarımızın neşesi “Fındık İşi” filmi ile katlanmaya devam etti.

Günü mutlu bir şekilde bitiren çocuklarımızı araçlarına teslim ettikten sonra Marmara Forum Çocuk Kulübü yetkilileri ile gönüllü narcanlarımız gün hakkında sohbet ettiler. Çocuklarımız için en ince ayrıntıyı düşünen ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan Marmara Forum’a, çocuklarımızdan gün boyu ilgi ve sevgilerini eksik etmeyen narcanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.