Kulüp
  • HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Bilim-Kurgu ve Fantastik Kültür Kulübü

Bilim-Kurgu ve Fantastik Kültür Kulübü 2015 yılında kurulmuş olup, film, dizi, anime, manga,cosplay, kitap, bilgisayar ve konsol oyunları, kart ve masa oyunları ve rol yapma oyunları ile ilgilenen herkesi bünyesinde barındırmayı amaçlamış ve bu kategoriler hakkında aktiviteler yaparak üyelerini donatmaya çalışan bir kültür sanat öğrenci kulübüdür. Her yıl HALİCON (Haliç Üniversitesi BKFK Kulübü Conventionı) sayesinde dışardan da birçok genç katılımcıya ev sahipliği yapmaktadır. Üniversite kişinin sadece derslere girip çıktığı yer değil kendini birey olarak geliştirip sosyal anlamda tecrübe kazandığı ve kültürel anlamda kendini geliştirdiği de bir yerdir. Günlük hayatın sorumluluklarından ve yoğunluğundan biraz olsun uzaklaştırmayı sağlar.

Güç sizinle olsun!