Kulüp Hakkında

LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Turizm ve Gastronomi Kulübü

Gastronomi alanında çeşitli eğitim, tadım, workshop, seminer ve geziler düzenleyerek, üyelerine hem bilgilendirici hem de eğlenceli etkinlikler düzenlemektir. Amaçları doğrultusunda konferans, söyleşi, toplantı vb. kültürel etkinlikler gerçekleştirilir.

2020 Güz Dönemi Pandemi Günlükleri Kapsamında Yapılan Canlı Yayınlar:

03 Mayıs Gökmen Sözen(Food in Life Yayınları- Gastromasa Konferans Genel Müdürü)

04 Mayıs Ali Ronay (The Taste Türkiye Jüri Üyesi)

13 Mayıs Mezunumuz Diyetisyen Feyza Avcı ile-15 Mayıs Executive Chef Kemalcan Yurttaş

8 Mayıs Yemek Fotoğrafçısı Ümit Başer Alkaç

21 Mayıs Executive Chef Aydın Demir

22 Mayıs Gastronometro Yönetici Executive Chef Vedat Demir

5 Mayıs Yemek Stilisti İnci Bak

28 Mayıs Chef Erkan Yeşil

01 Haziran Executive Chef Muhsin Ertürk

03 Haziran İşletmeci Chef Özlem Mekik

5 Haziran Pasta Chefi Pınar Barut

7 Haziran Milli Takım pasta Chefi Zülcenah Kunter

Akademik Başkan(Görevli): Öğr.Gör.Günay HASDEMİR

Öğrenci Başkan: Beyza ATA

ETKİNLİKLERİMİZ

Online Etkinlikler