LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü - "Ajansta Neler Oluyor? #No1" Online Etkinliği

14.12.2020

Okulumuz kulüplerinden olan Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü, 12.12.2020 tarihinde ‘’Ajansta Neler Oluyor? #No1’’ başlıklı etkinliğinde Muse İstanbul Ajansı’nı Instagram hesabında misafir etti.

Kulübün Sponsorluk Koordinatörü Melisa Güler’in moderatörlüğünde gerçekleşen yayında Muse İstanbul Kreatif Direktörü Hamit Celayir, kariyerini İletişim sektörü üzerine yapmak isteyen gençlerin akıllarındaki soruları giderdi.

Öğrencilerden gelen sorular üzerine sohbet havasında geçen bu yayında Hamit Bey, sektörün önemli ajanslarından olan Muse İstanbul Ajansı’nı daha yakından tanımamızı sağladı. Gerçekleşen yayında dijitalleşen dünya, pandemi, Ajansların kurum içi işleyişi ve İletişim sektörünün zorlukları gibi konular üzerinde duruldu. Bunların yanı sıra Hamit Bey, İletişim alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere de tavsiyelerde bulundu.

Yayının tamamını izleyebilmek ve ilki gerçekleştirilen bu serinin devamını takip edebilmek için kulübümüzün Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı: haliciletisiim
Twitter Hesabı: haliciletisiim