LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Öğretmenler Günü Etkinliği Düzenlendi

28.11.2019

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında proje paydaşı kurumların yönetici, rehber öğretmenleri ve BESYO öğretim elemanlarını "Öğretmenler Günü Etkinliği" düzenleyerek ağırladı.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında üniversitemizin protokol yaptığı, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 3 devlet okulu, Fatih İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü bünyesinde 11 grupta uygulanan projeler 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam etti. Öğretmen adayı öğrencilerimiz, projelerini final sınavları haftasında hazırladıkları sunumlarla tanıttı.